-

Gözden kaçırmayın

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milletin ve İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı kutladıTürkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milletin ve İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar'da bazı ilçelere Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından güzel haberler verildi. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, projeyle ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı.

Açıklamada, Afyonkarahisar’ın belirli ilçelerinde yeni konut projelerinin hayata geçirileceği ve bu projelerin bölgedeki konut ihtiyacını karşılamayı hedeflediği belirtildi. Projelerin tam olarak hangi ilçelerde gerçekleştirileceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Projenin amacı, Afyonkarahisar genelinde konut sorununu çözmek ve vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamaktır. TOKİ tarafından yürütülecek bu projelerle, yerleşim yerlerinin modern ve yaşanabilir hale getirilmesi planlanıyor.

Açıklamanın detaylarını kamuoyuyla paylaşan Milletvekili Taytak, "Afyonkarahisar'da konut ihtiyacının farkındayız ve bu projelerle vatandaşlarımıza daha iyi yaşam koşulları sağlamak istiyoruz" dedi.