-

Gözden kaçırmayın

Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin Röportajda Sinek Yuttu!Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin Röportajda Sinek Yuttu!

Görkem’in Ömer ile buluştuğunu öğrenen Fatih, amcasından şüphelenmese de onu kontrol etme isteğine engel olamaz. Bu arada Kıvılcım, yeni işine adapte olmaya çalışırken en büyük yardımı Ömer'den alır.

Nursema’nın yeni bir ilişkiye girme konusundaki tereddütleri, Rüzgar’ı çileden çıkarır ve Nursema’nın babası Abdullah ile konuşmaya karar verir. Abdullah’ın sık sık eve geç gelmesi ise Pembe’yi endişelendirmeye başlar. Bir şeylerden şüpheleniyor fakat kesin bir şey kondurmak istemiyordur.

Nilay’ın pişik kremi lansman gecesi, Ünallar dahil birçok tanıdığı bir araya getirir. Bu arada Fatih’in Doğa ile ilgili kafa karışıklığı artmış ve bu konuda harekete geçmeye karar vermiştir.

Dizinin özeti ise şöyle: Kıvılcım, eşinden boşandıktan sonra güçlü bir şekilde ayakta durarak iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Büyük kızı Doğa, üniversitedeyken erkek arkadaşıyla evlenmiştir ve bu durum Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Kızının kocasının ailesinin muhafazakar olması, Kıvılcım’ın endişelerini artırmıştır. Doğa ise aşklarının farklılıkların üstesinden geleceğine inanmaktadır. Dizi, farklı değerlerle büyümüş iki ailenin yaşamlarını konu alır.

Kızılcık Şerbeti’nin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı paylaşmaktadır. Kadroda ayrıca Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan gibi isimler yer almaktadır.

Yeni bölüm, Cuma günü saat 20.00'de Show TV’de yayınlanacak.

Kaynak: Show TV