-

Gözden kaçırmayın

Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin Röportajda Sinek Yuttu!Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin Röportajda Sinek Yuttu!

Dizinin yeni bölümünde Didem, Şebnem ve arkadaşlarının elinden kaçarak Aysel’in yanına gider ve elindeki kanıtları sunar. Gerçekleri öğrenen Aysel büyük bir yıkım yaşar. Onur, Melisa ve Şebnem’le yüzleşen Aysel, zor bir kararın eşiğindedir.

Şebnem, Aysel’in gerçekleri öğrenmesiyle iç rahatlaması yaşarken, Mesut’la yeni hayatına odaklanır. Ancak Didem’in savaş ilanıyla hayatı bir kez daha alt üst olur. Şebnem ve Melisa, Didem’i saf dışı bırakmak için bir plan yapar, ancak büyük bir sürprizle karşılaşırlar.

Dizi, büyük haksızlıklarla dolu bir geçmişten gelen ve şimdi şahane bir hayat yaşarken geçmişin suç dolu gölgelerinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor. Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu sahneler barındıran dizi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Başrollerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin ve Sumru Yavrucuk yer alıyor.

#ŞahaneHayatım #Dizi #NowTV #HilalAltınbilek #OnurTuna #YiğitÖzşener #NesrinCevadzade #GökçeEyüboğlu #SerkanKeskin #SumruYavrucuk