-

Gözden kaçırmayın

Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin Röportajda Sinek Yuttu!Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin Röportajda Sinek Yuttu!

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, ileri yaşına rağmen genç kalmanın sırlarını paylaştığı bir doğum günü mesajıyla takipçilerinin gönlünü bir kez daha fethetti. Kendi özel gününü kutlayan Yılmaz, hayata hep pozitif bakmanın ve kendini sevmenin önemine değinerek, uzun ve sağlıklı yaşamının sırlarını sevenleriyle paylaştı.

Yılmaz, uzun yaşamının sırrına dair, “Hep pozitif bakmayı ve kendimi sevmeyi ön planda tuttum. Beni merkezime koymam ve evrenin gücüne inanmam her zaman bana yol gösterdi” dedi ve bu sırrın bir parçası olarak 'quantum' ve çok az miktarda zencefil tükettiğini ekledi. Kendisinin bu minimalist yaklaşımın yanı sıra çok genç yaşlardan itibaren düzenli olarak yaptığı yogaya da vurgu yaptı.

Cem Yılmaz’ın yaşam enerjisinin kaynağını oluşturan diğer bir unsursa fotonlar olarak kayıtlara geçti. Sosyal medyadan hayranlarına teşekkürlerini ileten Yılmaz, neşeli ve şükür dolu cümleleriyle doğum gününe özel bir mutluluğu paylaştı. Enerjik ve pozitif tavrıyla tanınan Yılmaz’ın bu özel mesajı başta yakın çevresi olmak üzere, hayranlarının coşkulu yorumlarıyla karşılık buldu.

#CemYılmaz #doğumgünüsürprizi #gençkalmanınsırları #pozitifbakış #quantum #zencefil #yoga #yaşamenerjisi #fotonlar