-

Gözden kaçırmayın

Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin Röportajda Sinek Yuttu!Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin Röportajda Sinek Yuttu!

Başarılı senarist ve yönetmen Yılmaz Erdoğan imzalı "İnci Taneleri" dizisinin 12. bölümü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Duygusal derinliği ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, 25 Nisan Perşembe günü Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

Uzun yıllar sonra hapisten çıkan Azem Yücedağ karakterinin hikayesine odaklanan dizi, Azem'in geçmişiyle ve derin bir sırla yüzleşmesini anlatıyor. Azem, hayatında zor dönemleri geride bırakarak yeni bir başlangıç yapmaya çalışırken, seyirciler de duygusal yolculuğuna tanıklık edecek.

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve genel sanat yönetmenliğini üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Yapımcılığını BKM üstleniyor. Dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmektedir.

"İnci Taneleri"nde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü gibi isimlerin yanı sıra Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu ve Güven Kıraç gibi yetenekli oyuncular da yer almaktadır.

Beklenen yeni bölümünde Azem'in umut dolu ve mücadeleci yaşamı ekranlara taşınacak. "İnci Taneleri" drami ve gerilimi bir araya getirerek sürükleyici bir hikaye anlatmaya devam ediyor.