-

Gözden kaçırmayın

Ekonomi Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı Altıncı Toplantısını GerçekleştirdiEkonomi Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı Altıncı Toplantısını Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar'daki yerel seçim sonuçlarına ilişkin iş ve siyaset dünyasından olumlu tepkiler gelmeye devam ediyor. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, şehrin demokrasi geleneğine uygun bir seçim süreci yaşandığını vurguladı.

Serteser, şehir halkının sandık başına giderek önümüzdeki 5 yıl boyunca şehri yönetecek olan belediye başkanlarını belirlediğini ifade etti. Yöneticilere başarılar dileyen Serteser, aynı zamanda Afyonkarahisar'ın ilk kadın Belediye Başkanı olacak olan Burcu Köksal'a da tebriklerini iletti.

Serteser, ilçe belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve azalar dahil olmak üzere tüm kazanan adayları kutladı. Ayrıca Ticaret Odası meclis üyeleri ve genç girişimciler kurulu üyelerinin seçim başarılarına da dikkat çekti.

Serteser, bütün kazanan adayların önemli sorumlulukları olduğunu ve şehrin kalkınmasını devam ettireceklerine olan inancını dile getirdi. Afyonkarahisar iş dünyasının, yerel yöneticilerle ortak çalışma ve gayret göstermeye devam edeceğini belirten Serteser, yeni dönemdeki hedeflerin ve vizyonun, şehrin ilerlemesi adına birebir uyum içinde olduğunu vurguladı. Tüm iş ve siyaset dünyasına başarılar dileğinde bulundu.

#Afyonkarahisar #yerelseçimler #belediyebaşkanları #işdünyası #siyasetdünyası