-

Gözden kaçırmayın

Samsun'da Dünya Boğulmayı Önleme Günü'ne Özel Tatbikat YapıldıSamsun'da Dünya Boğulmayı Önleme Günü'ne Özel Tatbikat Yapıldı

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde yapılan yerel seçimlerin ardından, Ali Erol belediye başkanı olarak seçildi. Göreve başlamasının ardından bir açıklama yapan Başkan Erol, halkın kendisine gösterdiği teveccüh ve destek için teşekkürlerini iletti. Seçim sürecinde hissettiği halk desteğinin kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Erol, "Bu onurlu görevi üstlenmemde büyük bir rol oynayan ilçe halkımıza minnettarım" ifadelerini kullandı.

Başkan Erol, hizmet döneminde ilçenin gelişmesi ve halkın yaşam kalitesini yükseltme konusunda kendisine düşen sorumluluğun bilincinde olduğunu vurgulayarak, "Seçimler boyunca verdiğiniz destek, Kızılören’in daha iyi bir geleceğe taşınması adına elimizden gelenin en iyisini yapma konusunda bana ilham verdi" dedi.

Kızılören'i bölgesinde örnek bir yıldız yapma vizyonuyla yola çıkan Erol, tüm halkın destek ve katkılarıyla bu hedeflere ulaşılacağına inanç belirtti. Göreve başladığı ilk günden itibaren "sizler için çalışma vakti" olarak tanımladığı yeni dönemde, şeffaf, katılımcı ve halkla iç içe bir yönetim anlayışı benimseyeceğini vurguladı. Halkın güvenini boşa çıkarmayacağına dair söz verirken, Kızılören'in geleceğini parlak kılmak için halkla el ele vererek çalışacaklarını ifade etti.

#AliErol #Kızılören #belediye #yönetim #seçim #halk